Lezing EHBO bij honden

De activiteitencommissie van de Kynologenclub Sneek e.o. organiseert op woensdagavond 5 juni een lezing over EHBO bij honden. De lezing wordt verzorgd door
dierenarts Paul Groenestein, van dierenkliniek De Waterpoort. Na afloop van de lezing volgt een rondleidng door de praktijk.

Vorig jaar hebben we een lezing gehad van dierenkliniek Sneek en nu dus een lezing bij dierenkliniek De Waterpoort. Omdat elke dierenartspraktijk weer anders werkt en andere mogelijkheden heeft, vonden we het een fantastisch idee om ook deze dierenartspraktijk te vragen voor een lezing. We zijn van harte welkom.

Welkom bij Dierenkliniek de Waterpoort. We kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent naar de diensten en de praktijk van onze dierenkliniek. Met vol passie zorgen onze betrokken medewerkers voor uw gezelschapsdier. Of uw huisdier nu voor een behandeling komt, begeleiding of overnacht in ons speciale (katten)hotel, wij zorgen graag voor uw huisdier. Bent u nieuwsgierig naar hoe onze dierenkliniek is opgebouwd en onze manier van werken? Kom dan naar de lezing EHBO bij honden. Na de lezing volgt een rondleiding binnen ons bedrijf. Let op VOL = VOL.

Wanneer: woensdag 5 juni 2019
Tijd: de lezing begint om 19.30 uur, praktijk open vanaf 19.15 uur.
Waar: Kleine Palen 13, 8601 AB Sneek.
Entree: gratis, alleen voor leden van de Kynologenclub Sneek e.o.

Leden kunnen zich opgeven per email via jeannettekcsneek@gmail.com of hennykcsneek@gmail.comof persoonlijk bij Henny op dinsdagavond.

Geplaatst in Activiteiten.