Clubmatch KC Sneek: dit jaar een buitenshow

De jaarlijkse clubmatch van de KC Sneek wordt gehouden op 10 oktober 2020 op het buitenterrein van de KC Sneek aan de Edisonstraat. We hebben 3 gerenommeerde keurmeesters vast kunnen leggen: Mevrouw Jos Dekker en de heren Hans Boelaars en Andre van den Broek.

De inschrijving is inmiddels geopend en sluit op 25 september of zoveel eerder als het maximum aantal deelnemers van 100 honden is bereikt. Om de onderlinge afstand van 1,5 meter te kunnen garanderen is per hond 1 begeleider toegestaan en werken we met een tijdschema. Kinderen t/m 12 jaar mogen mee en kunnen al dan niet verkleed deelnemen aan de Kind/Hond Show.

We volgen de COVID richtlijnen van de overheid en zullen waar nodig de situatie steeds aanpassen aan de nieuwste voorwaarden. Bezoekers zijn op het terrein niet toegestaan. Houdt de KC Sneek website en Facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

De clubmatch commissie:
Jeannette Hoekstra
Jolanda Bouwman
Bonnie Brandsma
Jean Marin
Annie Boschma

Geplaatst in Geen categorie.