Instroom puppygroep

Voor de zomervakantie nog een paar puppylessen volgen? Ja, dat kan!

Er worden drie lessen voor de zomervakantie gegeven, waarin u tips en advies krijgt om in de zomer zelf met uw pup aan de slag te gaan.

Start: maandagavond 28 juni. Voor meer informatie bel 06 204 100 48 of vul het aanmeldformulier in.

Camilla 9 weken oud
Geplaatst in Geen categorie.

2 reacties

  1. Geachte,

    Wij hebben een puppy aangeschaft en zijn op zoek naar een plekje voor de puppycurcus. Hij is 9 weken vanaf 27 juli… hebben jullie hier nog ruimte voor ? Graag vernemen we wat de kosten hiervoor bedragen en algemene informatie.

    • Beste Carmen,

      Ik had u een mail gestuurd met de vraag op welk nummer ik u kan bereiken. Misschien is de mail in uw spambox gekomen. We beginnen in de week van 23 augustus weer met lessen. We hebben puppygroepen en groepen jonge hond’. Graag bel ik u met meer informatie. Hartelijke groeten, Amnieke de Rapper 06 204 100 48

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *