KC Sneek organiseert voor de vijfde keer Dag van de Hond

Op zondag 22 mei vieren we de Dag van de Hond op ons terrein op de hoek Edisonstraat/Einsteinstraat in Sneek. Het thema van deze dag is ‘Kind en hond’. Tussen 10.30 en 15.30 uur vinden allerlei activiteiten plaats en kunt u ervaren hoe leuk het is om actief te zijn met je hond.

Het evenement is gratis toegankelijk voor het hele gezin, met of zonder hond. U kunt er genieten van demonstraties behendigheid en ringtraining en er zijn workshops ‘kind en hond’. Voor kinderen is er verder een springkussen en zij kunnen zich laten schminken. Daarnaast zijn er diverse stands en kunt u uw hond op de foto laten zetten. Er zijn instructeurs aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

De Dag van de Hond is een initiatief van de Raad van Beheer van kynologenclubs en vindt sinds 2011 jaarlijks plaats. Door corona kon de dag twee jaar lang geen doorgang vinden, maar nu kan het weer. Bedoeling is om iedere hondenliefhebber kennis te laten maken met alle leuke en leerzame activiteiten die je met een hond kunt doen.

Geplaatst in Geen categorie.